Rowdy

Wie ben ik?

Ik ben Rowdy Praet, geboren in 1984 als echte Zeeuw. Vader van drie meiden en een zoon die met mijn vrouw meekwam toen ik haar leerde kennen. Momenteel werk ik fulltime als verkoper in een fietsenwinkel, zodat ik mijn praktijk rustig kan opbouwen.


Eigenlijk wilde ik het bedrijf van mijn vader in als mosselkweker. Maar voordat ik daar kon beginnen werd het bedrijf verkocht. Dit gaf mij de mogelijkheid om goed te bedenken wat ik anders zou willen doen. Mijn twee technische opleidingen wil ik niet echt gebruiken. Maar wat dan wel? Ik heb in vakanties in supermarkten gewerkt en vond het daar altijd fijn om mensen te helpen. En waar kun je beter mensen helpen dan in de zorg?

De reguliere zorg trok mij niet, maar de alternatieve zorg wel. Hier had ik als cliënt al ervaring mee, dus ik wist dat ik me daar thuis zou voelen. De aandacht van de therapeut stond mij erg aan, evenals het idee niet de klacht te verhelpen maar de oorzaak ervan.

Mijn visie is dat het lichaam en geest samen één is. Dit vraagt om een aanpak die op beide gericht is en dat is precies wat ik als massagetherapeut bied.

Rowdy massage therapeut